– Deep sandy-loam soils with limestone content, in top condition. Good for aged wines
– 100% Tempranillo
– Harvested manually
– Limited production: 24,877 bottles
– 14,6 months in French oak barrels
– 6 months in Nevers oak vats
– SIGHT: Very bright, deep cherry-red
– NOSE: Complex and elegant, with predominating stewed red fruit, and ripe dark fruit; balsamic, spicy and smoky. Rich in tertiary aromas. A wine with a bouquet
– MOUTH: Silky entry, with interesting, long- lasting, ripe tannins. Very pleasant velvety, balsamic and ripe fruit sensations. Looking forward to long life
Vino excepcional, intenso y complejo. Muy suave al paladar
Forbes
A wonderful Ribeira. Ruby with hints of iodine color. A full body red with complex aromas of dark fruits. Soft tannins and a herbal palate
José Eduardo Santos
Pradorey customer
I mean delicious. Well balanced, fruit tones with minerality and earthiness, beautiful… I love Spanish wines and this is why
Bernabe
Pradorey customer
Acaban expresando la brillantez de esta alhaja que va más allá del estándar del Duero… Y más fruta en boca, y ahumados, todo entreverado en emociones airosas, sedosas, sensuales
El Economista
El vino seduce con una nariz fina y especiada (bayas negras, herbolario, nuez moscada) y con un paladar potente y fresco, de vivos taninos y con un elegante final
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